Accessories

Maak jouw look af

Bruidsaccessoires

De meest prachtige glimmers en parels, van schoenen van Elsa Coloured Shoes tot sluiers, tiara’s, haarkammen en jasjes van Poirier en Randy Fenoli. 

Daarnaast hebben we een mooie selectie lingerie van Poirier op voorraad in alle maten en vormen en kunnen ook nog allerlei extra’s voor je bestellen.

Accessoires

Om jouw jurk helemaal af te maken, kun je bij ons kiezen uit een geweldige collectie aan sluiers, jasjes, riempjes, mouwen, capes, haaraccessoires en sieraden.

Lingerie

Onmisbaar op jouw bruiloft is geweldig zittende lingerie. Lingerie kan jouw jurk maken of breken en met de ruime keuze aan lingerie, petticoats en kousen van Poirier zit je altijd goed. Goede lingerie zorgt voor een betere houding, goede ondersteuning en zorgt dat jouw droomjurk perfect tot haar recht komt.

In onze winkel vind je torselets, plak bh’s, shapewear, bodys met een lage rug en echt alles wat ervoor zorgt dat jij je nog mooier voelt in jouw jurk.

Schoenen

Van simpel elegant tot uitbundig gekleurde schoenen en van sneakers tot hakken van 11 cm, wij hebben een leuke voorraad ingekocht van Elsa Coloured Shoes van maat 35 tot en met 43. Dit zijn echt dè schoenen waar je heel de dag op kunt volhouden, hoe hoog de hak ook is.