The essentials

Bij het vinden van jouw droomjurk bij Something Blue Bruidsmode Barendrecht, raden wij een aantal spullen aan zodat jij jezelf tot in de puntjes kan verzorgen en jij je geweldig voelt op jullie dag! Deze onderstaande dingen gaan jou de dag door helpen: 

#1 Lingerie 

Lingerie onder jouw droomjurk, komt in allerlei vormen en zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd naar het altaar kan stappen. Een prachtig torselet geeft jou de steun en stevigheid die ervoor zorgt dat je netjes loopt en zit en dat jouw jurk perfect past. Wanneer je doorschijnende jurk aan hebt kan een gewone bh, een plakbh of mooie cups uitkomst bieden. Daarnaast zijn er nog allemaal soorten slips, hipsters en shapers die je onder jouw jurk kunt dragen, hierbij kunnen we niet vaak genoeg zeggen… Draag vooral waar jij je fijn bij voelt. 

#2 Schoenen 

Natuurlijk moet je de schoenen kiezen die jij het mooist vindt, maar schoenen moeten in één keer fijn zitten. Wij raden aan om schoenen wel goed in te lopen voor jullie trouwdag, maar als je al het idee hebt dat ze niet fijn zitten, ga je het zeker niet heel de dag volhouden. Neem een paar schoenen extra mee, waarvan je zeker bent dat ze heerlijk zitten en Dance the night away! 

#3 Badjasje

Wanneer je ’s morgens misschien wel 2 uur bezig bent met haar en make-up, is het niet prettig om een berg strakke kleding over je hoofd te moeten uittrekken. Onder een mooie badjas kun je jouw lingerie van te voren aantrekken en na de voorbereidingen zo in jouw jurk stappen. 

#4 Noodpakketje 

Hopelijk ga je niets nodig hebben uit het noodpakketje, maar het is altijd fijn om de volgende spullen in een tasje mee te nemen: Zakdoekjes, pleisters, extra panty, extra schoenen, paracetamol, pepermuntjes, blarenpleisters, deo, blanke nagellak, vijltje, nagelschaartje, naaisetje, achterkantjes voor oorbellen, lippenstiftje, haarspeldjes, make-up, flesje water, proteïnebar, huissleutels, telefoonopladers, jurk-en pakhoes voor the day after en wat je ook echt niet mag missen, is Bride&Shine voor het geval je een klein vlekje op je jurk krijgt!

#5 Jouw beste vriendinnetjes

Deze meiden zorgen ervoor dat jouw dag nog gezelliger wordt en zijn tijdens de voorbereidingen van jullie bruiloft de steun en toeverlaat die je kunt gebruiken voor de beste adviezen en liefde. 

#6 Een ceremoniemeester

Ga jij voor een professionele weddingplanner of vraag je 1 of misschien wel 2 van jouw regelvrienden? Hou er wel rekening mee, dat ze veel van de dag kunnen gaan missen omdat ze aan het versieren zijn of dingen moeten regelen. 

#7 Extra Haaraccessoires

Kies jij overdag voor een sluier, maar wil je deze heerlijk afgooien tijdens de avond? Zorg dan ook voor een prachtig haaraccessoire, zodat je tijdens de receptie of het feest ook nog helemaal van top tot teen kunt shinen! 

Ga voorbereid jouw dag tegemoet en vergeet niet te genieten op de dag zelf, het belangrijkste zijn jullie, lach!