Trouwjurk passen, hoe gaat dit nou in zijn werk?

Geen vrouw is hetzelfde en bij Something Blue vieren we dit! Jullie zijn allemaal welkom van maat 32 tot en met 64! Naast de verschillende maten zijn er ook nog eens heel erg veel vormen mogelijk. Bij de ene bruid staat de mermaid jurk geweldig en de andere bruid voelt zich het best in de ballgown. Uiteraard gaat het erom wat jij mooi vindt en niet wat je het beste kunt dragen, maar wil je jouw mooiste delen benadrukken en de minder fijne delen een beetje camoufleren? Dan zijn dit fijne tips voor jou!

Zandlopervormige bruid

De zandloper heeft een volle boezem, smalle taille en brede heupen. Eigenlijk kun jij heel veel verschillende vormen dragen, maar wij zouden zeker graag die prachtige taille benadrukken. Kijk bijvoorbeeld naar een mooie strapless jurk, een mermaid of een fit & flair om jouw rondingen optimaal uit te laten komen.

Rechte bruid

Jouw schouders, taille en heupen lopen ongeveer gelijk aan elkaar. Uiteraard wil jij wel graag jouw vormen en rondingen showen. Dan kun je het beste kiezen voor een A-line om een taille te creëren. Door een mouwtje toe te voegen aan jouw jurk, maak je dat deel van jouw lijf optisch iets breder en met een iets bredere rok, lijkt jouw taille smaller en oogt het allemaal wat speelser.

Peer-vorige bruid

Heb jij smalle schoudere en mooie ronde heupen? Dan heb jij een peervormig lijf. Draag een jurk die jouw borsten accentueert en ga bijvoorbeeld voor een mooi versierde top om het bovendeel iets groter te laten lijken en kies voor een ballgown om de aandacht naar het lijfje te trekken. We zouden een mermaid niet zo snel aanraden, maar jij moet natuurlijk dragen wat jij mooi vindt!

Appel-vormige bruid

Bruiden met een appelvormig lijfje, willen vaak hun buikje camoufleren. Kies voor een jurk die de aandacht vestigt op jouw schouders, nek en borsten. Een geplooide en wijde rok, zorgt voor aandacht naar een smalle taille.

 Lange bruid

De meeste trouwjurken zijn gemaakt voor de gemiddelde bruid, maar gelukkig kan er altijd lengte bijgesteld worden als de jurk voor jou besteld wordt! Met jou prachtige lengte mag je zeker kiezen voor een jurk met veel stof, waar een mooie vorm in zit, benadruk vooral jouw rondingen.

 Korte bruid

De kortere bruid raden we aan om een jurk te kiezen die wat lichter is met wat minder stof. In een jurk met veel stof, kan het eruit zien alsof je in een groot bubbelbad zit en verdrink je een beetje in de jurk. Ook kun je kiezen voor een jurk met een diep decolleté of een V-hals.

 Zwangere bruid

Een los vallende jurk is het mooist om een zwangere buik heen. Je hoeft niet veel te vermaken en accentueert jouw prachtige buik goed. Dit model is strak tot net onder de borst en loopt daarna uit.

 Uiteraard gaat het helemaal om waar jij je lekker in voelt. Wil je lekker die andere jurk passen, doen we dat toch gewoon 😉