CONTACT

Plan nu jouw beleving in onze bruidsboektiek

 

Afspraak maken

Geweldig dat je bij ons langs wil komen om jouw jurk te kiezen!

Voordat je in de winkel komt, willen we je vragen om rekening te houden met het volgende:

  • De afspraak duurt 2 tot 2,5 uur. Dit geeft jou en de styliste voldoende tijd om elkaar te leren kennen, een praatje te maken over de bruiloft, jurken uit te zoeken, jurken te passen en jouw jurk te kiezen en te vieren dat je een jurk uitgezocht hebt!
  • Onze winkel is klein en intiem en ons belangrijkste doel is, dat iedere bruid zich speciaal voelt. Neem niet te veel gasten mee naar de afspraak, je maakt het jezelf echt te moeilijk door alle verschillende meningen van iedereen.
  • We hebben echt heerlijke koffie, thee en frisdranken en na het kiezen van jouw jurk, bieden we aan 18+-ers geen alcoholisch drankje aan, neem alsjeblieft zelf geen eten en drinken mee.
  • Omdat wij de hele winkel voor jou reserveren, hebben wij beperkt plek. Tot 3 dagen van te voren kun je een afspraak annuleren in verband met de planning en de voorbereiding van jouw afspraak. Mocht je toch de afspraak annuleren of niet komen opdagen, brengen wij € 50,- in rekening.

Veel gestelde vragen

Wanneer kun je beginnen met het zoeken van een jurk?

Wij raden aan om uiterlijk 6 – 8 maanden vooraf aan je bruiloft te gaan zoeken naar een jurk. Het kost ongeveer 4 – 6 maanden om de jurk in de winkel te krijgen en daarna gaan we de jurk precies passend laten maken voor jou.

Moet ik een afspraak maken?

Om de bruid de optimale vrijheid in onze winkel te kunnen bieden, werken wij uitsluitend op afspraak.

Zijn de passessies privé?

Jazeker, je hebt tijdens de passessie 2 – 2,5 uur heel de winkel voor jezelf en jouw entourage.

Welke maten pasmodellen hangen er in de winkel?

Dames met alle maten zijn welkom bij ons en vind je dus niet maar 1 maat pasmodellen. Wij hebben pasmodellen in maat 34 tot en met 58 en jurken zijn te bestellen van maar 32 tot en met 64.

Wat is de gemiddelde prijs van de jurken?

In onze winkelen hangen alleen de merken waarvan wij vinden dat er voldoende liefde en kwaliteit gestoken is in het samenbrengen van de stoffen, kleuren en designs. De prijzen variëren van 1500 euro – 3500 euro en we hebben dus voor veel budgetten een ruime keus.

Hoeveel gasten mag ik meenemen?

We raden aan om maximaal 4 gasten mee te nemen. Het is voor jezelf prettig om niet te veel mensen mee te nemen, hoe meer mensen, hoe meer meningen. Jouw eigen mening is uiteindelijk toch het belangrijkste.

Hoe kan ik mijzelf het beste voorbereiden?

Trek ondergoed aan waar jij jezelf goed in voelt, we raden een strapless bh aan en een het liefst een nude kleurig onderbroekje. Wij hebben altijd lingerie voor je klaarliggen om onder de jurk aan te trekken.

Koop het pas wanneer je jouw jurk gekozen hebt, er zijn enorm veel verschillende soorten lingerie verkrijgbaar, zoals plakbh’s, cups en torselets en wat wij niet op voorraad hebben liggen, kunnen we voor je bestellen.

Qua schoenen hoef je in principe niets mee te nemen, wij hebben pasmodellen voor je klaar staan van Elsa Coloured Shoes van maat 36 – 43.

Hoeveel jurken trek ik aan?

We beginnen met een stuk of 5 jurken die jij mooi vindt en als wij een beter inzicht hebben, kunnen we nog een paar voorstellen doen, waarvan wij denken dat het een kanshebber is. Soms moet je een jurk echt aan zien en lijkt het op het hangertje niet iets voor jou. Probeer er met een open blik in te stappen en eens wat nieuws te proberen.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je jouw droomjurk bij ons gevonden hebt, vragen we een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt betaald bij levering van de jurk. Je kunt betalen met pin.

Kun je de jurk laten vermaken?

Jazeker, wij werken samen met een vaste coupeuse. Zij kan jouw jurk perfect passend maken. De kosten hiervoor zijn niet vast en kunnen betaald worden wanneer je de jurk komt ophalen. We kunnen tijdens het vermaakproces wel een indicatie van de kosten geven.

Wanneer kan ik mijn bestelde jurk komen passen?

Na ongeveer 4-6 maanden na het bestellen van jouw jurk, komt jouw jurk aan in onze winkel. We bellen jou voor een afspraak en ongeveer 8 weken voor de bruiloft kom je haar weer passen en wordt de jurk vermaakt als dit nodig is. 1 week voor de bruiloft zorgen we dat ze voor je klaar hangt en kun je haar op komen halen.

Plan nu jouw beleving in onze bruidsboetiek

Kies hieronder jouw gewenste afspraak, kom je voor het eerst, een follow-up, om jouw essentials te kiezen of voor het atelier? Kies daarna een beschikbare datum en tijd en laat jouw gegevens achter. Dan ontvang je direct een bevestiging! Het laden van dit programma kost soms even wat tijd!

Volg ons op social media

info@somethingbluebruidsmode.nl
06-22661060

Middenbaan 55
2991 CS Barendrecht
Nederland

Afspraak maken
Veel gestelde vragen

Veel van de foto’s op deze website zijn gemaakt door @wanderlust_sabine @winsservisuals @sharonfotografie.nl