Ons Verhaal
In onze vestiging in Zwijndrecht mag je jezelf thuis voelen. Het is geen lieflijke, schattige winkel maar een met een totaal eigen karakter, look en feel. Beleef echt jouw passessie, kom relaxen bij de koffiecorner, drink een cocktail bij de bar en maak selfies bij de selfiewand.

We hebben merken zoals Eddy K, Demetrios, Modeca, Evie Young, Jarice, Madilane, Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Morilee, Rebecca Schoneveld en  Esther Hofmann

Something Blue Bruidsmode is opgericht door Jessica, uit verlangen om een complete bruidservaring te bieden, in een omgeving die ieders unieke stijl en persoonlijkheid verwelkomt!
Na veel gesprekken met vriendinnen met verschillende lijven, was het duidelijk dat er behoefte is naar een winkel die meer rekening houdt met de diversiteit en waar de bruid zich ontspannen voelt en informeel benaderd wordt.
 
Het volgen van haar hart en het openen van haar eigen bruidsmodewinkel, heeft een droom doen uitkomen. De liefde voor mode, gastvrijheid, inrichting en marketing wordt hiermee allemaal samengebracht in één passie.

MAKING YOUR DREAMS COME TRUE

Team

Wat zeggen bruiden over ons
Reviews

Maasplein 65 
3331 LC Zwijndrecht

info@somethingbluebruidsmode.nl

06-2266-1060

Wees welkom op afspraak! 

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend omdat we iedereen een zo rustige mogelijke afspraak willen bieden. 

Een afspraak maken is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 – 17:00 uur. 

Volg ons op social media

© Something Blue Bruidsmode 2024